Flyballteam K-otic Flyers - Brugge

Passie voor hond en sport sinds 1999...

Griet De Mulder

Griet vond de weg naar de K-otics in 2009 met haar hondje Hiba. Een tijdje later kwam Flo erbij en werden ze zeer snel een vaste waarde tijdens de trainingen en de wedstrijden. Stilaan begon Griet zich te vinden in de club en na een paar jaar trad ze toe tot het bestuur van de K-otic Flyers.

Griet was verantwoordelijk voor het ledenbeheer en kwam in die hoedanigheid steeds als eerste in contact met de nieuwe leden. De reacties van de leden op het verlies van Griet tonen aan dat ze met haar warme persoonlijkheid een onmiddellijke en blijvende impact had op hen.

Griet was steeds paraat om de handen uit de mouwen te steken. Klaarzetten van het veld, het witten van de lijnen, het kuisen van de kantine… ze vond het haar taak om deze werkjes te doen voor de club waar ze zo van hield.

Ze stond ook in voor de training van de beginners en genoot ervan om de hondjes een stapje dichter te brengen tot volwaardige flyballers.

Griet2

Het nieuwe seizoen 2015 was pas begonnen met de eerste wedstrijd te Zedelgem. De sfeer in de club zat meteen goed. Griet was echter een beetje ongerust dat onze teams niet klaar waren aangezien we nogal wat trainingen gemist hadden wegens het slechte weer tijdens de winter. Het tegengestelde werd bewezen want het 8plus Team met Griet en Flo, wonnen de eerste wedstrijd van het seizoen. Griet was na afloop zo tevreden over de prestaties van de club en keek positief naar het vervolg van het wedstrijdseizoen.

Het mocht niet zijn… Griet werd samen met Flo en Hiba uit ons leven gerukt zonder schijn van kans. De K-otic Flyers Brugge hebben nu voor altijd een diepe wonde die heel langzaam zal helen, maar nooit volledig zal weggaan. Griet stond steeds voor iedereen klaar en was bereid hulp te bieden waar ze kon. Ze was een warme, fantastische vrouw met een groot hart die ongelofelijk zal gemist worden bij de K-otics, de andere Flyball teams en iedereen die Griet kende.

Griet was ook geen opgever en zou niet willen dat wij dit zouden doen. Hoe moeilijk het ook is om dit verlies te aanvaarden en hoe zwaar de eerste trainingen en wedstrijden ook waren, we zijn het Griet verschuldigd om door te gaan met de club en sport waar zij zo van hield en van genoot met haar twee lievelingen Hiba en Flo.

Griet, Hiba en Flo... we zullen jullie missen maar jullie blijven voor altijd in ons hart. Jullie zijn bij ons op elke training en kijken over ons op iedere wedstrijd... We vergeten jullie nooit!

Grietkaartje