Flyballteam K-otic Flyers - Brugge

Passie voor hond en sport sinds 1999...

Nieuws

 • 01 juli 2018 - De Supercub wedstrijd van de K-otic Flyers Brugge gaat dit jaar door op 5 augustus 2018. De reden dat dit vroeger is dan voorgaande jaren is het feit dat het Eurpoees kampioenschap doorgaat op ons gebruikelijke weekend. Verdere info vind je hier.
 • 15 juli 2018 - Op zaterdagavond 4 augustus organiseren we opnieuw een gezellfig samenzijn op de vooravond van de wedstrijd. Dit keer is er een barbecue voorzien. We beginnen omstreeks 18h30 met een aperitief (Cava of fruitsap) gevolgd door een grillfestijn met drie stukken vlees aangevuld met diverse groenten en sausjes.
 • 10 juni 2017 - In de galerij werden foto's toegevoegd van het afgelopen EFC.
 • 29 mei 2017 - Het EFC is achter de rug en het was zonder twijfel een fantastische uitgave. Het weer zat mee, niettegenstaande het soms wat te warm was. Flash team haalde op zaterdag een welverdiende derde plaats. Op zondag eindigde Xtreme slechts op een vijfde plaats. Bedankt aan alle sympathisanten en supporters die tijdens het weekend een kijkje kwamen nemen en ons aanmoedigden
 • 24 maart 2017 - Vandaag werd door het stadsbestuur tijdens een persmoment in de Koude Keuken de aanleg van een hondenloopweide alsook de nieuwe hondencampagne voorgesteld. De K-otic Flyers nemen het perterschap van deze loopweide, die tegen eind 2017 zal geopend worden, op zich. De stad Brugge start ook een nieuwe campagne om hondeneigenaars aan te zetten om hun honden aan de leiband te houden en hondenpoep op te ruimen. Hiervoor zullen nieuwe infoborden in en rond de stad geplaatst worden.
 • 12 januari 2017 - Dit jaar wordt het Europees Kampioenschap georganiseerd door de Brugse club Zentastic. Het event gaat door op 26, 27 en 28 mei 2017 in het Domein Tilleghem. Meer info op de website www.efc2017.be
 • 26 februari 2017 - Op zaterdag 11 maart organiseren we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Hierdoor zal er geen training zijn op die dag.
 • 12 januari 2017 - Dit jaar wordt het Europees Kampioenschap georganiseerd door de Brugse club Zentastic. Het event gaat door op 26, 27 en 28 mei 2017 in het Domein Tilleghem. Meer info op de website www.efc2017.be
 • 06 januari 2017 - Het nieuwe jaar is ondertussen aangevat en we wensen iedereen dan ook een voorspoedig en gezond 2017 toe met vele leuke flyballmomenten!!
 • 10 November 2016 - Spijtig genoeg kunnen we dit jaar geen gebruik maken van de Manège "De blauwe zaal" waardoor we noodgedwongen onze trainingen deze winter verder organiseren op onze terreinen buiten. In het geval van slechte weersomstandigheden zal de training noodgedwongen afgelast worden. Je zult hiervan steeds op de hoogte gebracht worden, ten laatste op zaterdagmorgen.
 • 16 augustus 2016 - Ondertussen zijn de voorbereidingen volop bezig voor onze Supercup wedstrijd op 21 augustus 2016. Vanaf 9 uur ben je welkom op de sporttereinen te Aartrijke om deze spannende hondensport van dicht bij te bewonderen. Bekijk hier de affiche en bijkomende info.
 • 18 juli 2016 - Na het groot succes van vorig jaar organiseren we op zaterdagavond 20 augustus 2016 een pitta avond. Aperitief gevolgd door pitta à volonté met groenten en sausjes voor €14. Vooraf inschrijven kan hier. Op zondag kan er stoofvlees met frietjes en sla verkregen worden voor €10. Ook hiervoor dient men vooraf in te schrijven.
 • 27 maart 2016 - Eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in het verre Zutendaal achter de rug. We mogen terugblikken op een vermoeiende maar mooie wedstrijddag met een 5e plaats voor ons Flash Team en een 1e plaats voor het Xtreme Team in Divisie 2.
 • 14 maart 2016 - Vanf nu trainen we met het Watch-Dog EJS. Dit is een start en timingsysteem zoals gebruikt wordt tijdens de wedstrijden. Met deze tool kunnen we vanaf heden optimaal trainen en voorbereiden voor de wedstrijden. Meer info bij training.
 • Vanaf 6 december zullen de trainingen doorgaan in de manege "De Blauwe Zaal". Meer info op de pagina contact en uiteraard kan je de kalender steeds raadplegen voor de trainingsdata.
 • 27 oktober 2015 - Op 8 november nemen we deel aan het Belgisch kampioenschap in Langdorp, nabij Aarschot. Ons Xtreme team zal zijn beste pootje voorzetten en er mee strijden voor de Belgische titel. We wensen Magic, Mika, Nouchka, Nola, Pip, Robin en hun geleiders veel succes
 • 02 september 2015 - Naar aanleiding van onze wedstrijd in Aartrijke verscheen in de Krant van West Vlaanderen een mooi artikel over deze gebeurtenis. Het artikel kan je hier lezen.
 • 24 Augustus 2015 - We kunnen terugblikken op een mooi weekend in Aartrijke met op zaterdagavond een geslaagde pitta avond met 90 deelnemers en op zondag een mooie wedstrijddag met 37 teams. Enkele sfeerbeelden van beide dagen kunt u hier zien.
 • 03 Augustus 2015 - Onze wedstrijd in Aartrijke heeft ondertussen vorm gekregen en alle voorbereidingen zijn getroffen. Iedereen is uiteraard welkom om op 23 augustus deze toffe hondensport van dichtbij mee te maken. meer info vind u hier.
 • 14 juni 2015 - De teams zitten op kruissnelheid en behalen behoorlijke resultaten. Nog twee wedstrijden voor de zomerstop en dan op naar onze thuiswedstrijd die dit jaar doorgaat op 23 augustus te Aartrijke. Meer hierover later...
 • 17 april 2015 - Met veel verdriet melden wij het overlijden van ons bestuurslid en fervent flyballster Griet De Mulder en haar hondjes Flo en Hiba. Het noodlot sloeg toe op vrijdag 17 april en rukte hen op verschrikkelijke wijze uit het leven zonder schijn van kans. Ze zullen ongelofelijk gemist worden. Meer hier...
 • 06 april 2015 - Op de eerste wedstrijddag hebben Xtreme, Flash en 8plus boven verwachting gepresteerd. We kwamen aan de start met 4 nieuwe honden die allen zeer goed presteerden. Een pluim voor Goele en Kathleen! Flash eindigde laatste in divisie 4 maar hebben een uitstekende prestatie neergezet met 3 nieuwe honden. Na wat bijkomende training zullen de prestaties verbeteren. Xtreme haalde een 3e plaats in divisie 2 en 8plus was de winnaar in divisie 4! Proficiat aan alle teams.
 • 20 maart 2015 -Eerste wedstrijd van het seizoen gaat NIET door in Gent tijdens Beestjes Baasjes maar in Zedelgem. Meer op de website van de Belgische flyball.

In memoriam

Griet

Griet De Mulder

18 mei 1957 - 17 april 2015